RÅDGIVNINGSPÅBUD? RING 97 71 06 00

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Sikkerhedsmøder / arbejdsmiljømøder

 

”Kan det lade sig gøre at outsource sit arbejdsmiljø?” Nej, det er ikke muligt, men den administrative styring af arbejdet med arbejdsmiljøet kan du godt lade andre tage sig af.  

I din virksomhed har I helt naturligt fokus på jeres kerneydelse eller produkt – det er jeres forretning og eksistensgrundlag. Arbejdet med arbejdsmiljøet kan være mere eller mindre velintegreret i jeres dagligdag, men I kan ikke fritages for at arbejde med arbejdsmiljøet.

Med os på sidelinjen kan I koncentrere jer om det, I er bedst til – nemlig jeres kerneydelse – og lade os varetage mødeindkaldelser, mødebooking, referater, undersøgelser, APV-kortlægning og meget andet administrativt i arbejdsmiljøarbejdet. Vi er den bedste sparringspartner til arbejdsmiljøorganisationens, AMO!

Det der dig der bestemmer!

Vi kan tilbyde hjælp til styring af alt jeres arbejdsmiljøadministration, eller vi kan sidde med ved jeres arbejdsmiljømøder, hvis I kunne tænke jer at have ekspertviden lige ved hånden på mødet. Det er jer, der bestemmer, hvad og hvor meget I vil gøre brug af os.

Ring og få en snak om de mange muligheder på 97 71 06 00.