RÅDGIVNINGSPÅBUD? RING 97 71 06 00

  • profil-AN3X2592.jpg

Profil

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest rådgiver om arbejdsmiljø, men du og din virksomhed er faktisk mere interessant og især de spørgsmål, du har om arbejdsmiljøet.

 

"Hvad kan vi gøre for dig?" er et relevant spørgsmål at stille, når du har vist os din interesse og besøger vores side. Vi håber, du finder, hvad du søger, og du skal endelig ringe og få svar på spørgsmål - vi vil gøre meget for at hjælpe dig med de svar, du skal bruge.

 

Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at fortælle lidt om os selv:

 

"Dem fra BST på Mors" - ja, det er os, men vi skiftede navn, da loven blev ændret i 2009. Tidligere var navnet BST Thy, Mors, Salling, men det er historie nu. Men det er fortsat arbejdsmiljøet, vi arbejder med.

 

 

Vi har en uformel omgangstone, også gerne med vores kunder. Vi er hurtige til at rykke ud, og vi leverer kvalitet i vores opgaveløsninger. Som tidligere BST-center har vi tradition for at arbejde på alle niveauer i virksomheden og samarbejder med arbejdsmiljøorganisationen om at skabe løsninger, som ofte opleves som "win-win" af parterne i virksomheden.

 

Vi kan noget, andre ikke kan! I hvert fald når det kommer til autoriseret rådgivning ved påbud. Får du en rød smiley og rådgivningspåbud fra Arbejdstilsynet, skal du vælge en "autoriseret rådgivningsvirksomhed på arbejdsmiljøområdet". Det er vi, og vi skal godkende din løsning på rådgivningspåbuddet.

 

"Vil du vide mere?" Du er altid meget velkommen til at ringe til os på 97 71 06 00, men inden du løfter røret, kan det måske interessere dig at se, om der er noget, der kan inspirere dig på vores hjemmeside.

 

"Velkommen til!"