RÅDGIVNINGSPÅBUD? RING 97 71 06 00

Psykisk arbejdsmiljø

LEDELSE

 

Besidder du som leder de fem kompetencer som Væksthus for Ledelse har identificeret hos succesfulde ledere?

 

Du kan teste dig selv her: http://www.lederweb.dk/projekter/projekter/test-dig-selv-er-du-en-leder-der-lykkes/

 

Vores organisationspsykologer giver dig sparring på baggrund af deres omfattende erfaring samt indblik i nyeste forskning på området. Vi hjælper dig til at blive en god rollemodel med empatiske evner, og hjertet på det rigtige sted, i en travl hverdag med fokus på den daglige drift.

 

Et godt psykisk arbejdsmiljø i virksomheden skaber trivsel, tryghed og forøger produktiviteten. Undersøgelse efter undersøgelse dokumenterer, at dårlig ledelse på arbejdspladsen, er et af de største parametre for frustration og højt sygefravær blandt medarbejdere på de danske arbejdspladser. Men det kan der heldigvis gøres noget ved, hvis man som leder erkender problemet, og aktivt går ind i en proces med det formål, at skabe varige forandringer.

 

Hvis I arbejder i en gruppe af ledere anbefaler vi, at I udvikler jer sammen. Vi tilbyder hjælp, hvis I har brug for nye input, og savner redskaber til at klare den forandringsproces jeres virksomhed står over for. Har I brug for ledertræning - er et større visionsarbejde undervejs - skal virksomheden have et nyt værdigrundlag - skal arbejdsmiljøorganisationen rekonstrueres? 

 

 

 Kontakt Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest på 97 71 06 00 og hør nærmere om ledelse i forhold til det psykiske arbejdsmiljø.