RÅDGIVNINGSPÅBUD? RING 97 71 06 00

Psykisk arbejdsmiljø

ORGANISATION

Organisationsudvikling:

 

Trænger din organisation til at blive kigget efter i sømmene? Har du den organisationsopbygning, der giver din virksomhed den bedst mulige udnyttelse af de menneskelige ressourcer og i sidste ende det bedst mulige økonomiske råderum?

 

Mangler du individuel sparring eller forslag til gruppedynamiske tiltag i forhold til udvikling af din virksomheds værdigrundlag og fremtidige visioner?

 

Har du med dine drømme og erfaringer lyst til at vende vrangen ud på din virksomhed og i et "fremtidsværksted" sætte ord og følelser på dine overvejelser og ideer i relation til "personalepleje", "forandringsledelse" og "integrationssammenhæng". I en "værkstedsworkshop" kan alle kort blandes, og resultatet kan blive en fornyet tro på fremtiden med nye spændende perspektiver for din virksomhed. 

 

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive mere skarp på din organisationsmæssige profil. Vores erhvervspsykologer og konsulenter står til rådighed for yderligere information.

 

 

Kontakt arbejdsmiljøcenter Midt-Vest på 97 71 06 00 og hør mere. Læs mere om vores ydelser på vores hjemmeside www.amcmv.dk